Јун102010

letter_prva
За една фирма и компанија да се распознава и се одвои од толпата многу важно е да има свој сопствен и уникатен идентитет. Под идентитет на корпорација се подразбира сите материјали без разлика дали принтани или електронски се разменуваат при интерна или екстерна комуникација. Од најобични соопштенија преку визит карти, пликоа до средства за специфични намени, како честитки, благодарници и сл....се треба да има еден стандарден стил и дизајн. Со сето ова самата компанија покажува дека има професионални односи и својот идентитет го наметнува со цел да бидат по влијателни и познати. За вас одвоив 25 уникатни корпоративни идентите во кои најчесто влегуваат меморандум, визитка и плико.

 

company-letterhead-design-02

company-letterhead-design-05

company-letterhead-design-06

company-letterhead-design-07

company-letterhead-design-08

company-letterhead-design-09

company-letterhead-design-11

company-letterhead-design-12

company-letterhead-design-15

company-letterhead-design-16

company-letterhead-design-19

company-letterhead-design-20

company-letterhead-design-21

company-letterhead-design-22

company-letterhead-design-23

company-letterhead-design-24

company-letterhead-design-25

company-letterhead-design-27

company-letterhead-design-28

company-letterhead-design-29

company-letterhead-design-30

company-letterhead-design-31

company-letterhead-design-32

company-letterhead-design-33

company-letterhead-design-34

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons