Окт162010

iPhone цртежи

PRVA25-saira
На почетокот мобилните ги заменија фиксните телефони, потоа ги заменија дигиталните фотоапарати, денес се замена за лаптопите, а во последно време се и платно за цртање. Иако можеби уметниците никогаш ова нема да го сфатат сериозно, сепак на мобилните може да се нацртаат вистински ремек дела, кои на прв поглед нема да познаете дека се цртани само со прст во овој случај на iPhone и со внимателно селектирани апликации како Brushes или Sketch Mobile. Погледнете ја оваа iPhone уметност.

Јул072010

iPhone 4G PSD

Apple
Додека чекаме последната верзија на iPhone под називот 4G да се појави и кај нас бесплатно може да го преземете како psd фајл среден во лејери. Сигурно ќе ви биде корисен, доколку на пример сакате да прикажете некоја веб страна на iPhone или пак ако сте девелопер за преглед на некоја апликација. Споделете и кажете фала во коментаритеWink

 
Јун172010

Бесплатни икони од новиот iPhone 4

iPhone_4G_icon_by_MDGraphs
Само за вас бесплатно по две икони кои може без ограничувања да ги користите веднаш од новиот iPhone 4G. Одлично дизајнирани со голема резолуција за вашите идни веб проекти.

 

Страница 3 од 3

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons