Ное152010

PRVAapple-iphone-artwork-0018
iPhone е дефинитивно смарт телефон кој од првото појавување го смени начинот на кој дотогаш гледавме на мобилните. Го смени начинот на користење со револуционерни новини и функции...со еден збор го реоткри мобилниот повторно. До ден денес, со излегувањето на последниот модел iPhone 4, е инспирација за многу дизајнери. И не само iPhone како производ, туку глобално буквално секој прозивод на Apple е доволна инспирација за секого. Ова не се реклами, банери и слично, туку едноставно дизајни кои го имаат iPhone како појдовна точка. На повеќе погледнете дел од најдобрите.

 

apple-iphone-artwork-0001

apple-iphone-artwork-0004

apple-iphone-artwork-0005

apple-iphone-artwork-0006

apple-iphone-artwork-0011

apple-iphone-artwork-0013

apple-iphone-artwork-0015

apple-iphone-artwork-0016

apple-iphone-artwork-0017

apple-iphone-artwork-0018

apple-iphone-artwork-0020

apple-iphone-artwork-0021

apple-iphone-artwork-0023

apple-iphone-artwork-0025

apple-iphone-artwork-0026

apple-iphone-artwork-0029

apple-iphone-artwork-0030

apple-iphone-artwork-0031

apple-iphone-artwork-0034

apple-iphone-artwork-0035

apple-iphone-artwork-0036

apple-iphone-artwork-0037

apple-iphone-artwork-0040

apple-iphone-artwork-0041

apple-iphone-artwork-0042

apple-iphone-artwork-0044

apple-iphone-artwork-0045

apple-iphone-artwork-0046

apple-iphone-artwork-0049

apple-iphone-artwork-0050

apple-iphone-artwork-0051

apple-iphone-artwork-0052

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons