Јан082011

photo_2_2PRVA
Прв пост во новата секција iPhone. Почнуваме со зимски и снежни позадини каде до израз ќе дојде неверојатната резолуција на новиот iPhone 4. Сите се во резолуција 640 х 960 пиксели. Одлично се вклопуваат како lock screen wallpaper а и како home screen.
Понатаму следуваат рецензии на апликации, специјални апликации за фриленсери, апликации со најдобри интерфејси, фото апликации за целосно искористување на одличната HDR камера, трикови, совети и многу повеќе.

photo 1 (2)


photo 1


photo 2 (2)


photo 2


photo 3


photo 4 (2)


photo 4

photo 4

photo 5 (2)

photo 5

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons