Авг042010

award logos_prva
Од почетокот на 2010та се забележаа неколку одлични дизајни на логоа. Се повеќе луѓето и компании посветуваат повеќе време и средства на овој дел од нивниот корппоративен идентитет, што придонесе до генерално подобро, покреативни, поконцепциски логоа, барем за првата половина на оваа година. Еве дел од најнаградувани и најомилените меѓу самите графички дизајнери. Според вас кое е најдоброто?

 

200-years-of-Croatian-Reading-Room

A-Fish-in-the-Water

ABC

Ambiente-Acqua-Onlus

Architects-Revolver

Asili-and-Boassa

Association-de-Musique-Ancienne-de-Nancy

Atlantic-Biogeographical-Region-Ecosystems-Valorization-Plan

Bop-Entertainment

Bread-and-Butter-Records

Bright.ly

Dai-sushi

Face-to-Face

Families-Need-Fathers

Filmcenter

Fire-protection

FORESTAL

FramePage

Froberry

Gillamp

Griffich

Hollow-Men

io

La-fabrica

LIVE

Me-and-EU

Mini-Museum-Murren

Nan

Nanabem

Neovet

Ognev-studio

olivoelementos

OpenMail

Pen-and-Think

Saarland-UniversityPhysics-Department

Satakieli

SEIXE

ThinkTank

UGLY-DUCK

Viagens-portuguesas

wissen.on

Zaragoza-2016

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons