Дали ви треба ново лого?

novo_logo-01PRVA
Пролетта по обичај значи будење и почеток на нови работи. Завршува зимата и сонцето е се појако, а со тоа и луѓето се пораздвижени. Затоа е време и вие да почнете со нешто ново, без разлика дали сте поединец или фирма, освежете го вашиот постоечки идентитет или доколку немате креирајте нов. Се разбира тоа започнува со можеби најмалиот дел, а сепак најважниот, тоа е вашето ЛОГО. Подготвив прашалник (алгоритам) со кој полесно ќе дознаете ДАЛИ ВИ ТРЕБА НОВО ЛОГО. Бидете искрени :)

 

novo_logo-01_main

 

коментари (5)add comment

sashe said:

0
...
интересен прашалник smilies/smiley.gif а и имаш добри логоа во портфолио, веќе го попунив формуларот и ти пратив
септември 06, 2010

Игор Мишевски said:

0
...
Одличен маркетинг smilies/wink.gif
септември 06, 2010

Ванчо said:

0
...
Одлично!
септември 07, 2010

Sase Antic said:

0
...
Smart move. smilies/wink.gif
септември 09, 2010

danijanev said:

0
...
фала на сите, ќе се потрудам и во иднина да има слични постови
септември 13, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy Последно освежено на Мар232014

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons