Апр182011

PRVA6-badtwins
Симетричните форми со својата перфекција се секогаш полесни за паметење. Со својата перфекција даваат чувство на стабилност и цврстина. Ова посебно важи со помалите форми како логоата на пример. Само со едноставноста ротирање на едната страна се добива една целина. Еве дел од најдобрите вакви логоа.

1-henland

3-tackle

4-technofly

8-matchwing

9-stronghex

10-Writing-Stars

11-kralovna

13-medical-cannabis-delivery-inc

14-cinemadoom

15-wisecale

17-geekslove

18-evolution-bytes

19-luvduo

21-DataKing

22-Moneyledge

24-secret-of-fashion

25-kitchens-in-bloom

26-LoveDoves

27-Phoenix-Agency

29-Leoading

30-AG-Dentistry

31-muhtarov

32-teknex

33-xhosa

34-paperpassion

35-Sviler

37-Music-production-company

38-favoritalk

39-Blu-Leone

40-FlyPon

коментари (1)add comment

Georgij said:

0
...
WOW! Супер се, супер осмислено! Чекаме нова белешка во блогов smilies/cheesy.gif
април 18, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons