Мај102012

logos
Одамна не сме имале пост во категоријата логоа, па за тоа денес решив да споделам дел од креативните логоа што се одвоија оваа година.

17creative-logo

22logo-designs.jpg

creative-logo-1

creative-logo-4

creative-logo-8

logo-design-2

logo-design-7

logo-design-18

logo-design-19

logo-design-23

logo-design-26

logo-design-27

logo-design-30

logo-design-37

logo-design-45

logodesign-99design-4

logodesign-99design-17

logodesign-99design-25

logodesign-99design-55

logodesign-99design-59

logos-5

logos-23

logos-27

logos-39

logos-88

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons