Фев192013

1111
Иако можеби порано најзастапена, одамна не сум постирал ништо ново во категоријата лого. Затоа денес одвоив неколку релативно нови и тазе логоа од почетокот на оваа година, кои се разбира се издвојуваат од сите останати, а се надевам ќе бидат ваша инспирација.

 

71

81

91

101

111

122

131

151

Bear-Mountain

best-logos-ace-king

best-logos-Art-Peak

best-logos-inkdian

best-logos-Nine-Labs

best-logos-New-Dog

best-logos-proof

best-logos-Touch-of-Care

best-logos-WINECASTLE

Clear-Knowledge-Consulting

Eagle-Fly

graphen

Jay-Painting

Lion-n-Lamb

orgab-donation

paintbrush-factory

pregg-net

ROAD-HOG

Wise-Design

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons