Јун182010

Twitter_logos_collage
Сите знаеме (или барем оние што се на било каков начин вклучени во социјалните мрежи и трендовите) што е, зошто е и како функционира Twitter. Овде нема да зборуваме за предностите или маните на Twitter, туку ќе погледнеме колкаво влијание има направени врз дизајнот, или поточно овде во дизајнот на логоа. Секоја услуга што се нуди а има врска со Twitter воопшто мора, или подобро препорачливо е да има дел од брендот Twitter. Направив селекција од фантастични логоа поврзани со Twitter.

 

01ef8502fa1ae42dba2f51e08285d274

4bc6b24c26f4d2c077368d9a9a1a0202

34b152e128a164a87772a34a04219d8e

38e4c391229adac31e85922ed68bc304

43e7e5d5b4e93e93029ae6594fd31b12

73c65007005eff5691bcc4d7a12a014f

594d43a7797007228c3ff24176a51a67

d94a9441f4840e60a0a18ee9b7ac6c39

Digi-Tweet

Greatweet

picture1240948654498

picture1264667018927

picture12400073321454

picture12400612641485

picture12406054585404

picture12406333272840

picture12435683576162

picture12565508983787

picture12582650468615

picture12599453309218

picture12657422559760

Tweet-Album

tweetlove

Twitter-Festival

Twitter-Surgery

TwitterBuddha

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons