Јун202010

snail_prva

Полжавот секогаш како почетна идеја и инспирација во себе го носи перфектниот баланс. „Виновник“ за ова е перфектната спирала во која е свиктана куќичката и уникатното движење на линијата. Затоа секогаш е одлична асоцијација ако вашиот дизајн, посебно дизајн на логоа е поврзан и треба да пренесува порака на баланс, раст и развој. Во прилог се 15 логоа одлични за ваша инпирација а кај кои полжавот е примарен елемент.

 

caracole-logo

clinica-del-mar

De-Jaeger-logo

mr-manolo-logo

nano-logo

nautilus-logo

red-snail-logo

redsnail-logo

sea-flower-logo

snail-farming

snail-mail-logo

snail-realty-logo

snailart-logo

snailbird-logo

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons