Мај032011
prvapig

Прво да разјасниме дека не станува збор за маички од животинско потекло, туку со апликации на животни :) И тоа не било какви апликации т.е. монтажи. Целата маица е со текстура од самата кожа, а на предната страна во целост во огромни пропорции се наоѓа главата на животното. Изгледаат толку реално со "overall" принт. Креативна идеја за пример мерч во зоолошка или изложби на кучиња.

 

animal

boxer

dj

dog

elefante

lion

lupo

mastif

pantera

pig

коментари (1)add comment

Pinky said:

0
...
$80+ е достава за Македонија на една од маичкиве... А баш ми се свиѓаше шимпанзито со слушалици :/
мај 16, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons