Јул182010

google suggestions
Скоро и да не постои човек на планетава кој не слушнал за Гугл. Макар и да нема интернет, па макар и да нема компјутер Гугл е насекаде. Ако сте од оние кој по неколку пати во денот го користи Гугл да најде нешто или да го праша Гугл нешто, тогаш сигурно сте се сретнале со сугестиите на вашите прашања кои Гугл ги нуди. Ќе почнете да пишувате некое прашање и Гугл ви нуди опции од неколку веќе претходно поставени прашања кои се слични со вашето. Токму тука може да се најдат сугестии и прашања за кои буквално ќе се запрашате зарем е можно некој да го прашал ова, глупи или смешни не е битно, сите се интересни за споделување. Погледнете ! Smile

 

2-What-do-I-do-if-500x378

autocomplete

googlewill

google_can_ge

Google_Search_Funny_1

how-much-wo_1477712a

is-a_1477732a

what-would-a_1477761a

why-is-there-a_1477748a

коментари (1)add comment

Georgij said:

0
...
haha, за последното smilies/grin.gif
февруари 28, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons