Ное122010

PRVAapple-navigacija
Веб страницата на Apple од секогаш била пример за крајно минималистички дизајн и пристап, а максимално ефективна. Како и стилот на нивниот хардвер, софтвер...така и веб страницата го задржува истиот концепт. Многу пати до сега клиентите како референца и пример за нивен фаворит ја земале токму страната на Apple, посебно лесната навигација и менито со копчиња. Токму тоа го имате бесплатно за преземање.

apple_web_screen

prezemi_dezen

Фајлот е отворен layered .psd. Има три комбинација, црна, сива и бела. Можете да го едитирате за ваши потреби и да го менувате.

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons