Фев152011

PRVAvector_sitee
Сите дизајнери кои користат најмногу векторска графика знаат вектори секогаш ни фалат. Колку и да имаме база на векторски ресурси, понекогаш ни треба итно а екстерниот хард не е со нас. Интернетот е една огромна џунгла и навистина е тешко понекогаш да најдеме она што ни треба. Затоа решив да споделам со вас 10 одлични сајтови за бесплатни векторски елементи кои може слободно да ги користите.

Vector Patterns

vip

Vecteezy

vecteezy

Free Vectors

freevectors

Vectors4Free

vector4free

Cool Vectors

coolvectors

Vector Portal

vectorportal

Vector Junky

vectorjuckny

Free Vector Download

freevectordownload

Easy Vectors

easyvectors

QVectors

qvectors

коментари (3)add comment

Georgij said:

0
...
бесплати ама баш бесплатни и за „Commercial Use“ ?
февруари 28, 2011

Aleksandar said:

0
...
www.fordesigner.com
www.youtoart.com
март 27, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons