Јун062010

dezen_prva
Со користење на текстури и дезени во веб дизајнот може во огромна мера да се постигне уникатност и мекост и да се одбегнат стандардните остри линии и чисти бои. Доколку се користи правилно, самата страница да биде реален лист хартија, дрвена површина, парче облека и многу други и со тоа да го привлече вниманието на посетителот. Во продолжение следуват избор од 10 веб страни со одлично користење на дезени и текстури. Самата слика е линк до веб сајтот.

30-01_bahur78

30-04_aussie_bbq

30-05_team_fannypack

30-09_tyler_gaw

30-11_mom_popcorn

30-18_crazy_love_campaign

30-20_le_web_defi

30-23_merge

30-25_toris_eye

30-27_design_embraced

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons