Фев112013

Св.Валентајн како инспирација

1111
Се ближи денот на заљубените кој како празник се почесто е застапен и кај нас. Дали е тоа во ред или не, е сигурно дискусија за некои други блогови, тука ќе разгледаме неколку уникатни реклами токму за овој ден.

Фев042013

Креативни принтови (февруари)

111
Нов месец, нова доза инспирација од најдобрите креативни принтани реклами.

 
Јан102013

Календари 2013

111
Иако постепено како да изумира како реална потреба, календарите и понатаму се графичка форма и предизвик за секој дизајнер да се излезе од стандардните клишеа и да се дизајнира уникатен календар, како по обликот и формата на прикажување на месеците така и по самиот дизајн. Морав да почекам за да прегледам што повеќе за сега да селектирам посебна колекција од преку 70 интересно дизајнирани календари.

 
Јан092013

Креативни реклами (јануари)

111
Нова свежа инспирација за почеток на новата година.

 
Дек032012

Креативни реклами (декември)

112
На ред дојдоа и тазе креативни принтови и реклами, последни за оваа година. Уживајте и споделете.

 

Страница 4 од 22

Copyright 2016. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons