Јул192012

30 креативни пакувања на житарки

11cerealbox_04
Ја продолжуваме серијата на добри и креативни пакувања. Овојпат тоа се пакувањата на житарки, мусли, цереалии како сакате, кои сигурно често се дел од вашиот појадок.

Јул042012

Неверојатни илустрации

111
Џо Фентон e илустратор од Лондон, и она што го прави е вистинска уметност. Тој црта исклучиво со молив во комбинација со тенки фломастери, на лист хартија, исклучиво закачен на ѕид .т.е цело време стои додека црта. Освен прецизноста Џо посветува најмногу време на детаљите и сенчањето. А колку е тоа време никој не може да претпостави. Сите илустрации имаат детална длабочина што излгеда толку реално.  Како и да, уживајте во колекцијата на негови одбрани дела.

 
Јул032012

Инспиративни принтови

11
Преку 50 добро одбрани принтови и реклами за ваша инспирација.

 
Јун072012

40 Креативни реклами (јуни)

1
Нов месец, 40 нови креативни принтови и реклами.

 
Мај092012

Хумористични принт реклами (мај)

11606
На ред се нови принт реклами за овој месец. Овојпат темата е комедија :)

 

Страница 6 од 22

Copyright 2016. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons