Мај092012

Хумористични принт реклами (мај)

11606
На ред се нови принт реклами за овој месец. Овојпат темата е комедија :)

Апр232012

50 Ретро реклами

pr1

Понекогаш во недостиг на инспирација ги прегледуваме ретро рекламите, во 60-тите и 70-тите години на минатиот век. Дури и денес голем дел од големите брендови го бираат овој ретро стил. На прв поглед се издвојува самиот лејаут, текстурата, комбинацијата на бои и користените фонтови. Погледнете 50 од најдобрите.

 
Апр052012

30 Креативни реклами (април)

PR001_1_sony
Нови креативни реклами за овој месец, вкупно 30.

 
Фев282012

Креативни принтови (март)

1Unleash-the-chaos
Неколку нови и свежи креативни идеа и принтови.

 
Фев202012

Со молив до уметнички дела

pr
Сигурно како дизајнери си имате своја тетратка (или повеќе) каде си скечирате. Секоја идеја, концепт најдобро прво се развива со молив и хартија. Иако за многумина моливот како техника е едноличен, тоа не важи за примерите во овој пост. Нацртани до најситни детаљи, и перфектно сенчање. За најголем број од нив ќе се запрашате како е ова можно. Ниту еден од цртежите не е правен со дополнителни фотошоп или било какви ефекти, и сите се рачно изработени, без помош од машина, иако наликуваат на фотографии. Уживајте и споделете :)

 

Страница 7 од 22

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons