Јул092010

cris_prva
Кристијано Сикера, попознат како КрисВектор во дизајнерската заедница, е талентиран илустратор од Сао Паоло, Бразил. Негова специјалност се дигиталната и векторската илустрација, и има работено за големи клиенти низ целиот свет. Векторите се до таков ситен детаљ што понекогаш е тешко да се препознаат од вистинска фотографија.
На повеќе е д бест оф колекција од 20 парчиња, ако и ова не ви е доволно погледнете го неговото портфолио. Уживајте!

 

crisvector-3

crisvector-4

crisvector-5

crisvector-7

crisvector-12

crisvector-16

crisvector-17

crisvector-18

crisvector-19

crisvector-20

crisvector-21

crisvector-22

crisvector-28

crisvector-29

crisvector-30

crisvector-31

crisvector-35

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons