Јул052010

ad_prva
Светското првентво е при крај, се играат натпреварите од кои ќе се знае кои ќе бидат финалисти. Со тоа и гледаноста е најголема а и посетеноста на стадионите. Во време кога фудбалот е главна преокупација и самите маркетинг агенции умеат на паметен начин да го искористат тој факт. Сите кампањи на директен или индиректен начин се поврзани до фудбалот, со Светското првенство, со Јужна Африка. Од чоколада, пијалоци преку спортска опрема до авионски компании, ама баш се е поврзано со фудбал. На повеќе направив селекција од 20 најдобри реклами, во овој случај принтани кои се во знакот на ова Светско првенство.

 

 

EASports

Hyundai

Hyundai2

hyundaivuvuzela

IMAX

IMAX2

LuadePapel

Lynx

Mongoose

NewtownJohannesburg

Nike

Nike1

Optus2010-2

saa

VirginAtlantic

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons