Јул212010

street-art_rva
Позади оваа уникатна и необично креативна уметност стојат Андерсон Агусто и Леонардо Делафуенте и се нарекуваат „Бемиа Проект“.
Благодарение на овие двајца уметници, улиците,тротоарите, сливните канали, шахтите....се по шарени и интересни за минувачите. Погледнете повеќе слики

 

street-art-aquarium

street-art-batman-and-robin

street-art-brazil

street-art-castor

street-art-cookie

street-art-donut

street-art-elephant

street-art-fish

street-art-fishy

street-art-ice-cream

street-art-lighter

street-art-lincoln

street-art-magivian-rabit

street-art-match-box

street-art-pharaoh

street-art-police

street-art-ski

street-art-toast

street-art-toothbrush

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons