Јул242010

1294_9
Луѓето смислиле начин како и досадното чекање на семафор да го направат интересно и занимливо. Без разлика дали сте во автомобил или како пешак, со вакви семафори чекањето побрзо поминува. Погледнете на што мислам.

 

1294_2

1294_3

1294_4

1294_5

1294_6

1294_7

1294_8

1294_10

коментари (2)add comment

Filip said:

0
...
Mn. e jako smilies/smiley.gif)
мај 11, 2012

bla bla said:

0
...
smilies/cheesy.gif hahahahahahahhahahahahaha supper se smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
април 04, 2014

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons