Јул272010

fire13prva
Дали некогаш сте помислиле дека секојдневните предмети кои ве опкружуваат не мора да бидат толку досадни и исти насекаде. Лесно може да се направи ако ги декорираме и избоиме во наш вкус и да се вклопат во целокупниот ентериер.
Поточно за ПП апаратите кои сигурно ако работите во фирма законски мора да ги имате. Против пожарните апарати не мора да се стандардните црвени пумпи. Еве што направиле неколку дизајнери со нив.

 

brian-blanc-430x700

catamaran-bleublanc-430x700

FD_CAT_JAUNE-PRUNE_430x700

FD_MIROIR_FRAMBOISE_3-430x700

FD_MOSCOU_BLANC-ROUGE_6-430x700

FD_RAINBOW_BLANC_3-430x700

fire8

fire9

fire10

fire11

fire12

fire13

fire14

fleurs-vertroseprune-430x700

Modele-ALPHANUMERIQUE-Rouge-430x700

piment-anisvert-430x700

rallyfuschia-430x700

savane-orangenoir-430x700

коментари (1)add comment

Sase Antic said:

0
...
WOW!!! smilies/shocked.gif
јули 27, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons