Јул282010

infinity-pool-sunset_prva
Кој вели дека летото најдобро се поминува на плажа и во море? Со вакви базени нема да посакате ниту да станете од вашата лежалка. На повеќе се најекслузивните базено во светот, некои изградени и во самиот океан а други на високи планини. Едно им е заедничко, а тоа е спектакуларниот поглед кој го имаат.

 

amazing-infinity-pool-by-the-sea

beautiful-reflection-infinity-pool

brilliant-reflection-infinity-pool

double-infinity-pool-hanging-gardens-ubud-bali

incredibe-view-from-infinity-pool

incredible-infinity-pool-on-the-water

infinity-pool-aerial-shot-alila-ubud-bali

infinity-pool-at-mes-amis

infinity-pool-dreams-resort-puerto-vallarta-mexico

infinity-pool-in-the-hills-of-tuscany-italy

infinity-pool-in-turkey-resort-amazing

infinity-pool-puerto-vallarta-mexico

infinity-pool-reflecting-the-sky-hotel-villa-mahal-in-turkey

infinity-pool-sunset

infinity-pool-surrounded-by-nature

intercontinental-fiji-resort-infinity-pool

kandalama-hotel-dambulla-sri-lanka-infinity-pool

kempinski-hotel-ishtar-dead-sea-jordan-infinity-pool

murnis-villa-ubud-bali-infinity-pool

natural-infinity-pool-tat-kuang-si-waterfall-luang-prabang-in-laos

rangali-island-infinity-pool

sheraton-waikiki-infinity-pool-hawaii

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons