Јул242010

prva
Сите сакаме да имаме нешто уникатно, нешто што никој друг го нема, нешто што ќе измами многу погледи па дури и прашања. Еден од најкреативните, а и најевтин начин е веќе постоечките парчиња сами да си „украсите“. За денес тоа ќе бидат патики, најмногу летни и во светли бои. Кога велам украсување мислам на цртање и боење на нив. Без разлика дали е молив, пенкало, фломастери, акварел...најважно е во полн израз да дојде вашиот талент и уметничка рака. На повеќе спремив еден куп кастом мејд патики. Ако имате вишок пар старки, нека сликите ви бидат инспирација и заедно со вашата идеја дизајнирајте ваше ремек дело.

 

02senyol

03nordstrom

04felzmade

05florafauna

06iwobella

07smallworld

08customkicks

09customsneakers

10customkicks3

11echslectir

12berubetto

13sneakers09

14nikeaf

15jilliejo

16dragonball

17timrobot

18monkeyboy

19monsterdecay

20customised

21wolve

22poopie

23tan-ki

24political

25painted

26onitsukatiger

27onitsukatiger2

28paintshoe

29stansmith

30theclay

31timrobot

32tsunami

33gravis

34chomba

35airforce1

36butterflies

37kawaiiu

38kawaiiu2

39mixmag

40mentalmapaz

коментари (1)add comment

Marko said:

0
...
имам ја вакви шарени патики од et hardy smilies/grin.gif
ноември 03, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons