Авг142010

bag-advertising-PRVA
Сите поголеми продавници, бутици, маркети си имаат свои брендирани кеси во кои ја пакуваат купената роба. Меѓутоа барем кај нас скоро сите се оскудно дизајнирани, залепено колку е можно поголемо лого и по некоја информација. Просторот за реклама што ја прави самиот клиент носејќи ја низ град е нерационално искористен. Ако сакате вашата кеса да биде привлечна и впечатлива треба да се осмисли креативна идеја и да се аплицира. На повеќе погледнете на што мислам.

 

bag-advertising-1

bag-advertising-2

bag-advertising-3

bag-advertising-4

bag-advertising-5

bag-advertising-6

bag-advertising-7

bag-advertising-9

bag-advertising-10

bag-advertising-12

bag-advertising-14

bag-advertising-15

bag-advertising-16

bag-advertising-21

bag-advertising-22

bag-advertising-23

bag-advertising-24

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons