Авг202010

ice-cream-posters-06PRVA
Сладоледот е една од многуте работи кои ве асоцираат на лето. Еден од највкусните десерти некогаш измислен. Посебно на вакви горештини одличен за освежување. Меѓутоа неговото височество сладоледот е и инспирација на добри дизајни. Од еден толку едноставен предмет дизајнирани се ремек дела. Погледнете на што мислам.

 

ice-cream-posters-01

ice-cream-posters-03

ice-cream-posters-04

ice-cream-posters-05

ice-cream-posters-08

ice-cream-posters-09

ice-cream-posters-10

ice-cream-posters-11

ice-cream-posters-13

ice-cream-posters-14

ice-cream-posters-15

ice-cream-posters-16

ice-cream-posters-17

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons