Авг252010

KaliberPRVA
Пивото не само што е меѓу најстарите алкохолни пијалоци туку денес е едно од најконзумираните во светски рамки. Се наоѓа на трето место, после водата и чајот. Иако можеби најслатко е задоволствто на точено пиво, сепак за домашни услови и натаму остануваат познатите six packs на пиво. Освен на етикетата на самото шише или лименка се обрнува големо внимание и на дизајнот на кутијата во која се спакувани. Еве 40 примери на најдобрите и уникатни дизајни.

 

1836-Classic

a-le-coq

adnams

Bards

Black-Drop

Brew-Dog-Beer

Carlsberg-900

Cider-Beer

Export-33

Fusion

great-divide

Hallertau-Barrel

Heineken-Beer-Package

Hitachino-Nest-Beer

Hoegaarden

Howling-Monkey

Kaliber

lionshead

Liten-Ljus-Lager

Mack-Lys-Pils

moorhouses

paske-hvede-jule-hvede

Pinkus

Pipeline-Organic-Stout

Pistonhead

Red-Brick

rheingold

Roscoes-Craft

sleeman

st-urbain

Stejar

Taquina

tennents1885

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons