Авг282010

Stonehenge_4c_300_200mm
Во продолжение погледнете дел од најкреативните реклами за ова лето, поточно од јули и август.

alfa_tattoo_pinoquio

ANC_Piano_Ingles_23x30_01_MultiArmazens_230310

Leeds_say

Lettuce_LRT-Poster

lion_zebra

Lolly-pop-

MarketShare_T-Rex

NZfirebedhead

NZfirefeet

QBCat

QBRooster

sargam bubbles

Sarkozy

Scholl_Dead Bird

sigmacrocodile

TS-Press

TS-Press2

vicktoilet

voltarenYOGA

whale_2

Womans-Knot

wood-cut

wrangler_garage

xenicalpasta

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons