Сеп092010

sexy-ads-lubricantPRVA
Дали ви се верува дека секој Американец просечно гледа над 3000 реклами секој ден !? Сигурно и ние во Македонија не сме далеку од тој просек. Едноставно тие се насекаде. На бензиски пумпи, по патишта, во тоалети, на згради, на автобуси, на такси возила, на дрвја, на асфалт....не можеш да ги избегнеш никако. Баш поради тоа компаниите и маркетинг агенциите прават се за да минувачот ја види и запамти баш нивната реклама. Значи прво начин да се привлече вниманието и пола работа завршиле, после може да е и обичен текст, но веќе сме ја меморирале во глава. Во продолжение се само мал дел од герила креативните реклами кои мене ми го привлекоа вниманието на интернет.

ambient-ads-alfa-romeo

ambient-ads-basketball

ambient-ads-dubai-metro

ambient-ads-get-rid-of-pounds

ambient-ads-hairy-elevator

ambient-ads-lashblast

ambient-ads-magician

ambient-ads-motrin-boxes

ambient-ads-pantene-dandruff

ambient-ads-ponytail-train-handle

ambient-ads-smart-car-bike-lock

ambient-ads-toilet-crosswords

ambient-ads-woman-in-a-suitcase

ambinet-ads-bus-beer

sexy-ads-lubricant

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons