Сеп242010

f_PopPillowsBm_8b0059aPRVA
Сигурно дома имате класична досадна бела перница за спиење. И тоа е така без никакви промени со години и децении. Некои луѓе се сетиле да направат нови облици и форми, за и спиењето да го направат интересно. Бидејќи според научниците една третина од животот го поминуваме на спиење. Погледнете и можеби некоја ќе ви се допадне доволно да направите промена.

 

3274188387_ea604a65de

4458867326_f5157a44d0

breakfast-pillows_8rJlg_1822

coolpillows04

coolpillows16

f_PopPillowsBm_8b0059a

il_430xN.161449912

il_430xN.172700743

il_430xN.173574534

il_430xN.175325993

il_430xn_tgbir_1822

log-pillow_qb5qu_1822_8rau7_1822

pillow_collection19

pillow06_eXzQX_1822

rrrr3_jdfax_1822_gOBnv_1822

stone-pillows

sushi-pillows

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons