Сеп252010

PRVA15bike10
Доколку сте од оние што често практикувате да возите велосипед, дали заради не загадување на околината или поголема ваша активност, сигурно ќе посакате некој од овие футуристички велосипеди. Некои сеуште прототипови а некои веќе може да се видат низ улиците, најчесто во Јапонија и Кина. Главна особина е едноставниот пристап, функционалноста пред се и необичниот дизајн. Погледнете 15 такви велосипеди.

 

15bike1_2

15bike3

15bike4

15bike5

15bike7

15bike8

15bike9

15bike10

15bike11

15bike12

15bike13

15bike14

15bike15

15bike_02

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons