Сеп302010

twitter-wall-582x387PRVA
Канцелариите и деловните простории на големите компании, посебно оние од ИТ индустријата, од секогаш предизвикувале посебен интерес. Денес ќе погледнеме дел од работните простории на Твитер, една од најбрзо растечките компании во светот.
Сигурен сум дека веќе добро знаете што е Твитер и масовно го користите, ако е така не гледам причина зошто да не ме следите.

look-out-582x387

office-meeting-room-wall-art-582x387

twitter-boardroom-582x387

twitter-lobby-582x341

twitter-lounge-582x387

twitter-lounge-582x388

twitter-lounge-582x436

twitter-lounge-pictures-582x387

twitter-office-interior-1-582x448

twitter-office-interior-3-582x451

twitter-office-interior-6-582x459

twitter-office-interior-582x387

twitter-office-kitchen-582x388

twitter-offic-pictures-582x387

twitter-pantry-582x387

Подолу се домовите на двајцата основачи Еван Вилијамс и Биз Стоун. Иако милионери ќе забележите дека живеат многу скромно и домовите им се проценети на само пола до еден милион долари.

owners-of-twitter

Biz-home-582x388

living-area1-582x388

Eve-home-582x783

коментари (2)add comment

Suncica Ivanovik said:

0
...
RABOTNIOT AMBIENT I PROFESIONALNOSTA PRED SE !!!!!!!!!!!!
октомври 08, 2010

Faya said:

0
...
jas ja sakam kujna kako vo twitter)
јануари 14, 2012

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons