Окт062010

PRVAIkea-recepies-Green-580x428
Сигурно сите сте слушнале или имате парче мебел од најпознатата фабрика во Европа, Икеа. Икеа производите се едноставни, минималистички а сепак функционални и пред се најбитно за нас, евтини.
Неодамна Икеа издаде книги со рецепти и кулинарски специјалитети „Домашното е најдобро“ и во неа е задржан истиот минимал стил со помош на распоредот на состјките.
За таквиот дизајн се погрижи познатиот дизајнер Карл Клајнер познат по својот минимал стил. Погледнете дел од сликите на повеќе.

Ikea-recepies-580x428

Ikea-recepies-Biscuits-580x428

Ikea-recepies-Blue-580x428

Ikea-recepies-Blue-apple-580x428

Ikea-recepies-Blue-Minimal-580x428

Ikea-recepies-Fushia-580x428

Ikea-recepies-Green-580x428

Ikea-recepies-Grey-580x428

Ikea-recepies-Minimal-580x428

Ikea-recepies-Minimal-Style-580x428

Ikea-recepies-Nutella-580x428

Ikea-recepies-Pink-580x428

Ikea-recepies-Violet-580x428

Ikea-recepies-White-580x428

Ikea-recepies-Yellow-580x428

Ikea-recepies-yellow-Bamboo-580x428

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons