Окт252010

PRVA1310-550x432
Францускиот дизајнер Жером Оливе дизајнираше неверојатно уникатно и футуристичко ново шише под името „Мистик“ за најпознатиот пијалок на светот, Кока-Кола.
Погледнете ги сликите и видеото подолу

1310-550x432

1315-550x411

1316-550x411

1317-550x482

1319-550x581

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons