Окт282010

PRVAstarusb-e1277274520423
USB стиковите во денешно време земаат се поголем замав. Мали, практични, модерни...и „спасувачи“ во многу ситуации. Ако на почетокот се користеа само за мали документи од неколку мегабајти, сега тие заменуваат цели хард дискови. Освен брендот и големината во гигабајти, тие привлекуваат и со својот дизајн. Погледнете дел од најновите уникатни USB стикчиња.

brassusb-e1277276760367

circleusb-e1277276661734

clipusb

coinusb-e1277275844317

design

free

hangerusb

injectionusb-e1277276485215

keyhangerusb

keyusb-e1277276572830

penusb

seterscopusb-e1277277183437

snakeusb-e1277277231367

squareusb-e1277277353468

starusb-e1277274520423

tieusb-e1277277485460

usb1

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons