Ное062010

PRVA8
Погледнете ги овие цветови...погледнете уште еднаш подобро и ќе се изненадите. Овие цветови се всушност луѓе, човечки тела во разни форми и бои кои како целина прават цветови. Ова се дела на Сесилија Вебер, млад уметник која уште како мала се восхитувала на цветовите, посебно на ливчињата и нивниот распоред. Неверојатно уникатна идеја, уживајте и споделете !

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons