Дек072010

PRVAWinter_Wonderland_1600x1050
Иако до крајот на годинава можеби и нема да видиме снег, тоа не значи дека вие не може да си ја освежите вашата позадина со нешто зимско, прекрасно и инспиративно. На повеќе се 10 најдобри позадини со зимата како тема. Резолуциите се под сликите, клик за поголема и десен клик Set as desktop background за веднаш да направите промена. Уживајте и споделете Wink

Balance_Wallpaper_by_nxxos

1280 x 1024

christmas-gift-wallpapers_16448_1680x1050

1680 x 1050

ChristmasLights-1600x1200-byMaquita

1600 x 1200

lights-wallpapers_16480_1280x960

1280 x 960

reindeers-love-wallpapers_11912_1680x1050

1680 x 1050

Sheepo___Wallpaper_by_Doix

1280 x 1024

Snow_Stars_WP_by_Berryness

1920 x 1200

vladstudio_insidesnowflake_1600x1200

1600 x 1200

Winter_Fall_Wallpaper_by_Last_Savior

1680 x 1050

Winter_Wonderland_1600x1050

1680 x 1050

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons