Дек082010

PRVApaulbetowski-01
Новата година се ближи, а со тоа и новогодишните дизајни. Значи „украсување“ на вашата веб страна и оние на вашите клиенти, принтани материјали како честитки, календари, нотеси...понатаму огласи по печатени медиуми и сл. Сигурно како фриленсери имате веќе постојани, а и нови клиенти на кои работите. Без разлика дали се ѕидни или за на маса крајно време е наместо стандардните и веќе видени календатри, да направите нешто ново и невообичаено. За таа цел, денес за вас имам неколку одлично дизајнирани календари за ваша инспирација.

Alexander-Glenn

andrea-moresco

Argyle-Preppy-Planner-01

Argyle-Preppy-Planner-02

Bastarda

Benjamin-Koh-01

Benjamin-Koh-02

Derek-Bowers-01

Derek-Bowers-02

Fabio-Bernardi

felix-ng-01

Fil-Dunsky-01

ghin

Irina-Vinnik

Mash-Creative-01

Mash-Creative-02

Matt-W.-Moore-01

Matt-W.-Moore-02

paulbetowski-01

paulbetowski-02

Pavel-Ripley

Pawel-Pilat

Soha-el-Nassag-01

Soha-el-Nassag-02

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons