Јан212011

PRVAVigour
Сигурно безалкохолни и енергетски пијалоци конзумирате секојдневно. Кога бирате сигурно често вашиот избор е алуминиумско пакување или од лименка, посебно на лето. Ретки или скоро и не постојат пијалоци како млеко, кафе, вино, виски и слични алкохолни пијалоци со пакување во лименка, но сепак исклучоци постојат, и тоа со одлични дизајни. На повеќе погледнете дел од најдобрите.

1854-Herbs-and-Spices

A.-Dean-Wine-Denmark

Ben-Sherman-Royal-Milk-Tea

Bliss-and-Shine

Cerveza-Quilmes

Danube

Dart

Estrella-Levante

Georgia-Coffee

Go

Good-Milk

Hansens-Natural-and-Diet-Sodas

Heineken-Green-Line

Johnnie-Walker-Red-Label-and-Cola-Special-Editon

Lingerie-Beer-Cans

Liten-Ljus-Lager

Los-Gauchos

Miller-High-Life

Missile-Energy-Drink

Motley-Bird

Premiere-Pression-Provence

Rain-Nutritional-Pack-2

Rubyy

Schweppes-Limited-Edition-Slim-Cans

Session-Lager

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons