Фев282011

PRVASHCH-graphics-group
Типографијата како дизајн елемент е од огромно значење и во графичкиот и во веб дизајнот. Умешноста на подредување и избор на букви, карактери, глифови, потоа големина, боја, кернинг, ефекти...прави една целина и типографско ремек дело. На повеќе има баш такви нови и свежи типографски идеи за ваша инспирација.

3d-lettering-l

Anderson-Maschio

badtrip-l

cap-50-l

clou-l

cordial-invites-02-l

exposed-a-l

girard-l

inlingua-l

lego-playwell-l

Luke-Lucas

Luke-Lucas3

milktext-l

Pablo-Alfieri

SHCH-graphics-group

sixties-l

Try-Type-l

type-funk-l

vanillutext-l

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons