Мар112011

PRVA035-Street-Art-Fun-et-creatifs
Додека нашите улици се дупки и крпеници, и нови споменици никнуваат секојдневно, креативните умови ги користат за алтернативна уметност, улична уметност. Од сообраќајни знаци, шахти, пешачки премини, до столпчиња...насекаде со мало менување на истите до уникатна идеја. Некои се едноставни, некои посложени, но заедничко е што минувачите уживаат и се забавуваат на истите. Порано често забележував наши слични обиди со стикери и спрејови, но денес се поретко, ако знаете или уште подобро имате фотографирано нешто слично, слободно споделете. 

001-Street-Art-Fun-et-creatifs

002-Street-Art-Fun-et-creatifs

003-Street-Art-Fun-et-creatifs

005-Street-Art-Fun-et-creatifs

006-Street-Art-Fun-et-creatifs

007-Street-Art-Fun-et-creatifs

008-Street-Art-Fun-et-creatifs

009-Street-Art-Fun-et-creatifs

011-Street-Art-Fun-et-creatifs

012-Street-Art-Fun-et-creatifs

013-Street-Art-Fun-et-creatifs

014-Street-Art-Fun-et-creatifs

015-Street-Art-Fun-et-creatifs

017-Street-Art-Fun-et-creatifs

018-Street-Art-Fun-et-creatifs

019-Street-Art-Fun-et-creatifs

021-Street-Art-Fun-et-creatifs

022-Street-Art-Fun-et-creatifs

023-Street-Art-Fun-et-creatifs

025-Street-Art-Fun-et-creatifs

026-Street-Art-Fun-et-creatifs

027-Street-Art-Fun-et-creatifs

028-Street-Art-Fun-et-creatifs

029-Street-Art-Fun-et-creatifs

030-Street-Art-Fun-et-creatifs

032-Street-Art-Fun-et-creatifs

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons