Мај102011

PRVA62
Принтаните реклами не секогаш мора да се некоја фотомонтажа за да привлечат внимание. Напротив, наједноставниот и минималистички пристап понекогаш има поголем ефект. Реализација на идеја само со добар слоган и порака, една силна фотографија, без шаренила и натрупување може звучи лесно, но токму ваквиот минимализам бара многу повеќе креативност, креативност во мало пакување :) . На повеќе погледенете дел од најдобрите за овој месец.

37

38

39

42

62

92

102

112

113

122

132

142

152

172

182

202

213

222

232

252

272

282

292

302

322

351

361

371

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons