Јун012011

38
Почеток на нов месец и време за нова тура на креативни реклами. Овојпат креативни маркетинг кампањи и концепти на најпознатите маркетинг агенции во светот и тоа вкупно 50 на број.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

коментари (1)add comment

dar said:

0
...
top reklami !
јуни 03, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons