Јул202011

prva
Еден од омилените ладни десерти преку лето на сите е сигурно сладоледот. Освен цената, која сега нема да ја разгледуваме, пресудно при изборот, посебно на некој нов сладолед кој не сте го пробале, е и самото пакување, поточно привлечниот дизајн. Само за вас 20 одлични пакувања на сладолед. Ако знаете некој да се продава на наш пазар слободно споделете :)

AbaetYbat

Batch

Chumbi

CiaoBella

ConnoisseurGourmet

Cornelli

CreamyDelight

Glac

HeftiJeunesse

HoneyMackies

HotCupColdSpoon

MammothSupplyCo

Mayfield

MiniMon

NestleIceCreamBobblers

Oso

ShonTanner

Solo

SweeterThanFiction

VCN

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons