Авг152011

PRVA33.calendar-design
Еден од начините за промоција на вашата компанија е преку календари. Да, знам дека за нашиве компании е премногу рано за тоа, но странските клиенти веќе размислуваат за календари за наредната година. Бараат уникатни дизајни, големи количини, знаат дека за сето тоа треба време и затоа не оставаат ништо на случајноста, и во никој случај пет до дванаесет за било која работа. Погледнете дел од најдобрите дизајни на календари.

2.calendar-design

3.calendar-design

4.calendar-design

5.calendar-design

6.calendar-design

7.calendar-design

8.calendar-design

10.calendar-design

11.calendar-design

12.calendar-design

13.calendar-design

15.calendar-design

16.calendar-design

17.calendar-design

18.calendar-design

19.calendar-design

21.calendar-design

22.calendar-design

23.calendar-design

24.calendar-design

25.calendar-design

27.calendar-design

28.calendar-design

29.calendar-design

30.calendar-design

31.calendar-design

34.calendar-design

коментари (1)add comment

krsto said:

0
...
mnogu jako
август 24, 2011

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons