Ное172011

1pure
Етикетите за пиво и вино се посакувано платно за дизајн за секој дизајнер. Овојпат ќе се задржиме за оние за пиво, некако ми се поомилени :)
Се почесто се избегнуваат стандардните класични етикети и на сцена стапуваат модерни и минималистички дизајни, типографски и со чисти бои, дури и самите етикети се избегнуваат и се дизајнира директно на шишето, без никакви ограничувања. На повеќе дел од најновите уникатни етикети и шишиња на пива.

adnams

beer

beer_1

beer_2

beer_3

beer_new

beer_packaging

black_beer

blonde

blood

blue

brew

b_beer

broken

calvins

chambar

clan

crown

dany

exp

fusion

grim

heineken

jc

kirin

kudos

lev

maple

mexican_beer

minister

mooshine

nectar_beer

nelson

oja

pale

pilsen

pistonhead

pure

rogue

sailor

saison

scotts

spoke

ublican

vedett

vonu

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons