Дек232011

11
Новогодишните и Божиќните празници се пред нас. Време за новогодишни дизајни, честитки, календари и сл. Овојпат наместо класичните и помалку досадни дизајни, нешто ново, невообичаено и смешно. Новогодишни принтови кои ќе ве насмеат.

xmasads-1

xmasads-2a

xmasads-4

xmasads-5

xmasads-6a

xmasads-7

xmasads-8

xmasads-9

xmasads-10

xmasads-12

xmasads-13

xmasads-14

xmasads-15

xmasads-16

xmasads-17

xmasads-19

xmasads-22

xmasads-23

xmasads-25

xmasads-26

xmasads-27

xmasads-28

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons