Фев122014

111
Иако не треба да оценуваме некоја книга според корицата, поточно според дизајнот на корицата, сепак тоа е она што прво го гледаме на секоја книга во книжарници или на сите онлајн продавници за книги и затоа е многу битно како е дизајнирано. Не секогаш се следи насловот или тематиката на самата книга, но доколку тоа се направи со некоја креативна идеја тогаш сигурно имате добра корица. На повеќе селектирав 20 нови и одлично дизајнирани корици за книга. 

160

248

335

424

522

618

914

1016

1119

1314

1412

9998-Bryan-Nash-GillWoodcut

10778-Tupelo-HassmanGirlchild

12947-Kalle-Lasn-and-AdbustersMeme-Wars

13292-Ned-BeaumanThe-Teleportation-Accident

Conversations_for_PRINT

Fullblood_for_PRINT

gambler_for_PRINT_stroke

Iceland_for_PRINT_stroke

RageR

 

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons